Uitvaartkisten

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een meer individuele en persoonlijke manier van begraven en cremeren. De uitvaartkist is hierbij een onderdeel. Het kan belangrijk zijn dat een kist iets persoonlijks heeft of past bij de opvattingen van de overledene en de manier waarop hij of zij heeft geleefd.
Er is een grote verscheidenheid aan uitvaartkisten, u kunt een keuze maken uit diverse stijlen: van sober tot uitbundig van klassiek tot een strakke uitvoering. Daarnaast kunnen wij nu ook kisten en manden van Green Coffins aanbieden.


Deze Fair Trade Eco kisten, die gecertificeerd zijn met een keurmerk van World Fair Trade Organisation ( WFTO ) zijn gemaakt om een mens- en milieubewuste levenssijl ook na het overlijden in praktijk te brengen. Ook worden deze producten vaak gezien als een vriendelijker ogend alternatief voor houten doodskisten.
De aanschaf van een Green Coffins kist of mand draagt bij aan een duurzame ontwikkeling van de bevolking van enkele arme regio's in de wereld. De producten worden vooral gemaakt van gewassen die na een oogst zonder de noodzaak tot herplanten weer aangroeien. Meer informatie over deze kisten vind u door te klikken op onderstaand logo.

Fair Trade

Tevens nemen wij uitvaartkisten af van: