De opbaring

Uitvaartverzorging H . Jobse is zich er van bewust, dat de dagen na het overlijden tot aan de dag van de uitvaart op een zo aangenaam mogelijke wijze dienen te verlopen. Wij vinden het belangrijk dat u op de door u gewenste manier afscheid kunt nemen.
Voor de ene familie is dit het opbaren van de overledene thuis, voor de andere familie is dat een opbaring in een van onze uitvaartcentra.

Thuis opbaren:
Bij het thuis opbaren is er de mogelijkheid om dit te doen op bed of in de kist.
Uitvaartverzorging H. Jobse heeft hiervoor alle benodigdheden, zoals een koelplaat en eventuele kamerschermen, beschikbaar. Vanaf het moment dat de overledene thuis is opgebaard komt de uitvaartverzorger of diens vervanger dagelijks de conditie van de overledene en de koeling controleren.

Uitvaartverzorging H. Jobse beschikt over een drietal 24-uurskamers (2 in Middelburg en 1 in Veere) waar uw dierbare kan worden opgebaard. Indien u hiervoor kiest wordt uw dierbare in een speciaal voor dit doel ingerichte ruimte ondergebracht, waar u 24 uur per dag op elk gewenst moment exclusief toegang heeft om uw dierbare te bezoeken of afscheid te nemen. In de ruimte kunt u koffie en thee zetten, kaarsen branden en muziek draaien.

Ook kunt u kiezen voor een basis-opbaring in het uitvaartcentrum. In dat geval maakt u een afspraak met een van onze medewerkers wanneer u uw dierbare wilt bezoeken. Van onze uitvaartbegeleider ontvangt u een visitekaartje met een telefoonnummer, zodat u een afspraak kunt maken. Wij zorgen er voor dat uw dierbare op gepaste wijze wordt opgebaard, zodat u deze op het afgesproken tijdstip en in alle rust kunt bezoeken.

034